Jeffrey Cross

GoFundMen "Make-a-thon" -voittajat ilmoitettiin

GoFundMen “make-a-thon” -kilpailun ensimmäinen voittaja oli hanke, jonka tarkoituksena oli rakentaa ultrakevyt lentokoneet kahden Tyynenmeren yliopiston konepajaopiskelijoiden rakentamana.

GoFundMen “make-a-thon” -kilpailu päättyi viime viikolla ja meillä on voittaja. Itse asiassa kolme voittajaa. Yhteisrahoitusyhtiö myönsi 10 000 dollaria kolmelle joukolle päättäjiä sivustolle lähetetyistä hankkeista. GoFundMe-yhteisö äänesti suosikkihankkeidensa puolesta.

Ensimmäinen paikka meni ultrakevyyn lentokoneeseen. Toinen paikka myönnettiin hiekkakonehankkeelle, ja kolmanneksi sijoittui kaksi Nebraskan lukiota, jotka rakensivat robotin. Voittajat saivat 5 000 dollaria, 3500 dollaria ja 1500 dollaria.

Voittava ultrakevyt tiimi koostuu Tyynenmeren yliopistosta, Patrick Green, Tyler Sandelin ja Michael Conway. Kilpailun voittaminen oli jännitystä ja helpotusta, sanoi Michael.

Tyynenmeren yliopisto on erittäin kevyt jo varhaisessa kehitysvaiheessa.

”Olimme vain järkyttyneitä,” sanoi Michael. "En voinut uskoa, että saimme tämän mahdollisuuden."

Erittäin kevyt projekti on trionin vanhempi projekti Kalifornian Tyynenmeren yliopistossa Stocktonissa, joten heillä oli paljon ratsastusta koneella. He ovat koulun koneenrakennusosaston opiskelijoita. Mutta sen valmistumisen jälkeen heidän menestyksensä on herättänyt ajatuksia lentokoneen kehittämisestä ja liiketoiminnan aloittamisesta.

Lentokone on rakennettu lentokonemääräisestä alumiinikehyksestä, Baltian koivun kylkiluukkuista ja teräksestä. Määritelmän mukaan ultrakevyt kone on painettava alle 254 kiloa. Tiimin höyhentävät ilma-alukset saavat aikaan F33: n, yhden sylinterisen, 30 hv: n moottorin.

Michael sanoi, että hän ja hänen kumppaninsa valitsevat GoFundMen, koska he etsivät helppoa tapaa hankkia rahaa. Se, mitä hän piti parhaiten, oli kyky käyttää varoja, kun he tulivat, eikä odottaneet, että hanke oli täysin rahoitettu.

”Se todella auttoi”, hän sanoi. "Emme tarvitse odottaa."

Ennen kilpailua he olivat nostaneet noin 7 000 dollaria 10 000 dollarin tavoitteestaan. 5000 dollarin palkinto työnsi ne ylhäältä.

"Nyt meillä on kaikki tarvitsemamme rahat", Michael sanoi.

Hän sanoi käyttävänsä ylimääräisiä varoja ylimääräisiin turvallisuuskohteisiin ja lentäviin opetuksiin. Jos aiot rakentaa koneen, se auttaa tietämään, miten se lentää. Kolme opiskelijaa suunnittelivat kuitenkin lentävän oppituntien saamista, mutta palkintorahat tarkoittavat, että heidän ei tarvitse selvittää, miten he maksavat.

Michael sanoi, että kone valmistuu noin neljän viikon kuluttua, ja sitten se menee luonnonvaraiseen siniseen yonderiin.

Tyynenmeren Senior Design Sand Car Visualization Zach Wiberg

Make-a-thon-kilpailu oli hyvä Tyynenmeren yliopiston opiskelijoille. Toinen opiskeluryhmä (Zach Wiberg, Raffy Escalona, ​​Vinh Hoang ja Mike Baron) tulivat vanhempiin suunnitteluprojekteihin kilpailuun ja katkesi toisen sijan. Heidän hankkeensa yhteydessä on otettu olemassa oleva yhden istuimen hiekka-autokehys ja muutettava se kuuden liitoksen, itsenäisen takajousituksen, taajuusmuuttajan osien ja uuden katupyörämoottorin mukaan.

Damian McAlevy ja Cody Escrittin robotti johdetaan Vex Robotics -mestaruuteen GoFundMen voittamisen ansiosta.

Kolmannen sijan voittajat ovat kaksi pientä kaupunkia Ravennan kaupungissa, Neb. Palkintorahat ja rahastot, jotka he ovat keränneet muualle, mahdollistavat näiden kahden matkustavan Vex Robotics High Schoolin maailmanmestaruuskilpailuun Anaheimissa. Koulun robottijoukkue on toisena vuonna ja he ovat ensimmäisiä opiskelijoita, jotka tekevät siitä maailmanmestaruuskilpailut.

”Voittaminen oli todella jännittävää”, sanoi Damian McAlevy, yksi osa Ravennan robottijoukkueesta, johon kuuluu myös Cody Escritt. "Nyt olemme varmasti menossa."