Jeffrey Cross
Jeffrey Cross

Google-verkkohistoria: Anna Googlelle koko selaushistoriasi

Google julkaisi uuden ominaisuuden nimeltä Google Web History. Kun olet ottanut sen käyttöön, Google alkaa tallentaa koko selaushistorian. Se tapahtuu käyttämällä Google-työkalurivin tarttumistietoja, jotka lähetetään jokaiselle sivulle, jota käytät, kun Pagerank on käytössä. En ole varma, kuinka mukava olen antamalla Googlelle selaushistoriaani, mutta kun otetaan huomioon, kuinka paljon adsense on siellä, he luultavasti ovat sitä joka tapauksessa, eikö? Ainakin tämä lisää hyödyllistä arvoa selaustietojen luovuttamiseen.

Google Web -historian ottaminen käyttöön Ensinnäkin tarvitset Google-työkalurivin, joka on asennettu ja joka toimii selaimessasi. Varmista, että otat Pagerank-näytön käyttöön, koska web-historia-sovellus käyttää hakemiston mittarin viestintää perustuen historiaan.

Siirry seuraavaksi osoitteeseen http://www.google.com/history/. Sinua pyydetään kirjautumaan sisään ja näyttöön tulee vaihtoehto "Ota historiaa käyttöön" tai "Rajoita Web-historia hakuihin". Se on melko itsestään selvä - Google voi tallentaa vain hakujen historiaa, tai voit mennä täyteen ateriaan ja saada jokaiselle sivulle tallennetun.

Google Web -historian käyttäminen Palvelu on todella mielenkiintoinen. Pinnalla se on samanlainen kuin selaimesi historiatyökalu, paitsi että voit etsiä historiasi käyttämällä samanlaista käyttöliittymää Googlen Web-haun kanssa.

Lisäksi voit suodattaa historiaasi mediakategoriaan, eli. Web, kuvat, uutiset, video, kartat jne.

On myös "Trendit" ja "Mielenkiintoiset kohteet", jotka näyttävät tarjoavan selaamista koskevia suosituksia, oletettavasti vertaamalla selausmalleja muihin vastaaviin käyttäjien käyttäytymiseen. En ole käyttänyt palvelua tarpeeksi kauan, jotta voin arvioida, miten hyvin tämä toimii, mutta se näyttää mahdollisesti hyödylliseltä.

Keskeytä / jatka Jos haluat poistaa historiapalvelun väliaikaisesti käytöstä, mukana on "Tauko" -painike. Sinun täytyy muistaa käydä historiapalvelussa ja napsauttaa tätä ennen selaamista mihinkään arkaluonteiseen, mutta kun olet ottanut sen käyttöön, mitään ei pidä tallentaa. Jatka napsauttamalla käynnistetään asiat takaisin.

Web-historian poistaminen Tietosuojakäytäntö sanoo, että poistamalla verkkohistoriasi se poistetaan kokonaan tililtäsi, mutta on myös muistiinpano, jossa todetaan, että ne ylläpitävät erillistä lokijärjestelmää ”yhteisenä toimialana”. Jälkimmäinen tarkoittaa kenenkään arvailua, mutta panostan, että he tallentavat nämä tiedot joka tapauksessa, jos käytät Pagerank-mittaria.

  1. Voit hallita tilisi valitsemalla Oma tili -linkkiä.
  2. "Omat palvelut" -kohdassa nuolla "Muokkaa"
  3. On linkki "Poista verkkohistoria" - napsauta sitä.
  4. Napsauta "ok" -ruutua ja kirjoita salasana. Historiasi poistetaan.

Jos et todellakaan halua, että Googlen jättiläiset silmäpäät näkyvät selaustiedoissa, varmista, että poistat Pagerankin käytöstä tai poistat Google-työkalurivin kokonaan käytöstä.

Osake

Jättänyt Kommenttia